Fotokalender

Vi har designet et par skabeloner, som du frit kan vælge imellem. Vælg din favorit og send os en mail på mail@cs-grafisk.dk, hvori du inkluderer følgende information:

For- og efternavn fx. Anders Andersen
Adresse fx. Over Hadstenvej 86, 8370 Hadsten
Favorit nr. fx skabelon 1
Antal kalendere fx. 4 stk.
Fragtmetode fx. privatadresse: Din adresse

*OBS – HUSK at alle billeder skal være højtopløselige. Navndøb billederne efter kalendermåneden hvor du ønsker dem placeret fx januar.jpg

Skabelon 1: På forsiden er der plads til 1 af dine personlige billeder i højformat. På hver kalendermåned er der plads til 1 af dine personlige billeder øverst i stort format og derunder en kalendermåned med plads til at skrive familiens begivenheder. I venstre side er ugenummeret skrevet og højtider som Påske og andre helligdage er noteret ind på de enkelte dage. Medsend 13 højformats billeder i alt til skabelon 1.


Skabelon 2: På forsiden er der billeder fra hver af de 12 måneder. På hver kalendermåned er der plads til 1 af dine personlige billeder øverst i stort format og derunder en kalendermåned med plads til at skrive familiens begivenheder. I venstre side er ugenummeret skrevet og højtider som Påske og andre helligdage er noteret ind på de enkelte dage. Medsend 12 tværformats billeder i alt til skabelon 2.


Skabelon 3: På forsiden er der plads til 1 af dine personlige billeder i højformat. På hver kalendermåned er der plads til 1 af dine personlige billeder øverst i stort format og derunder en kalendermåned med plads til at skrive familiens begivenheder. Ugenumre og højtider som Påske og andre helligdage er noteret ind på de enkelte dage. Medsend 12 tværformats billeder og 1 højformatsbillede (forsidebilledet) i alt til skabelon 3.


Skabelon 4: På forsiden er der billeder fra hver af de 12 måneder. På hver kalendermåned er der plads til 1 af dine personlige billeder øverst i stort format og derunder en kalendermåned med plads til at skrive familiens begivenheder. I venstre side er ugenummeret skrevet og højtider som Påske og andre helligdage er noteret ind på de enkelte dage. Medsend 12 tværformats billeder i alt til skabelon 4.

I alle fire skabeloner kan du få overblikket over familiens aktiviteter over hele året – måned for måned. Jeres personlige billeder pryder hver enkel måned i stort format som bliver printet på papir i en lækker kvalitet. Perfekt til at kunne give i gave til hele familien.

Priser
A4 kalender:
Op til 5 stk.              kr. 315,00
Op til 10 stk.            kr. 389,00

A3 kalender:
Op til 5 stk.               kr. 365,00
Op til 10 stk.             kr. 439,00

Fragt
Vælg mellem følgende:
Privatadresse           kr. 125,00
Erhvervsadresse      kr. 94,00
Afhent                       kr. Gratis

Du modtager en korrektur indenfor 2-3 hverdage, så du kan se din kalender inden vi producere den.
Produktionstid: 6-8 hverdage fra godkendt fil.
Vi sender en faktura på din mail som skal betales indenfor 8 dage.
Alle priser er inkl. moms og gælder for valg af samme layout. 


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk