Effekter

Der er mange måder, man kan gøre tilværelsen lidt sjovere på. Og mange måder du kan gøre dine tryksager lidt sjovere på. Skal papiret have læderlook? Skal logoet være udstanset? Eller skal der ske noget helt tredje? Vi kan endnu ikke klare papir med jordbærsmag, men det varer sikkert ikke længe, før vi kan. For vi kan klare det meste (hvis vi selv skal sige det), og vi siger i hvert fald ikke, at vi ikke kan, før vi har forsøgt. Så udfordrer os endelig alt det, I har lyst til. Så vil vi til gengæld gøre alt, hvad vi kan for at overraske jer.

“EFFEKTER”

Effekter er et udtryk for, hvordan man blander og skaber forskellige oplevelser for sanserne. Det kan være, at fingrene skal mærke, at logoet er ophøjet i papiret, eller at øjnene skal konstatere, at overskriften står flot og blankt på en ellers mat overflade.

Effekter kan skabes på mange måder. Det kan være via trykteknikker, papirvalget, udstansninger eller noget helt fjerde. Der findes utrolig mange muligheder for at skabe flotte effekter ved at kombinere eller tilføje sanseoplevelser. Hver gang der er en mulighed, er der dog også en begrænsning. Dem skal du dog ikke tænke på. Det er jo vores arbejde. Du skal blot lade fantasien og ideerne løbe løbsk, så skal vi nok følge med eller trække i bremsen.

Vi kommer også gerne med forslag til, hvordan du får din tryksag til at skille sig ud fra mængden. Vi har nemlig mange års erfaring med at tænke i flotte og anderledes effekter, og har gennem tiden udviklet tryk med alt fra overskrifter i det pureste guld og omslag i slangeskind til foldebøger med spændende 3D-universer.

Effekterne kan være mere eller mindre kompliceret, hvilket selvfælgelig også afspejler sig i prisen. Det behøver altså med andre ord ikke at være en bekostelig affære at sende en tryksag med fede effekter ud i verden. Og da slet ikke, hvis man husker på, at den ekstra udgift til tryk formentlig er tjent ind på opmærksomhed – hvilket gerne skulle resultere i et mersalg.

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os.
Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage..
-heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.
Vores effektmagere bliver glade, når bare de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.
Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.

 

 


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk