Efterbehandling

BOGBINDERI

Når du står på biblioteket foran en hylde proppet med skønlitteratur, hvorfor griber du så fat i den ene bog frem for den anden. Måske fangede titlen dig – måske var det den bog med det flotteste omslag? Sidstnævnte er nok mest sandsynlig. For ligesom dengang du var lille og skulle vælge en godnathistorie fra reolen, så vil bogens udseende være væsentlig for dit valg. Husk på dét næste gang, du overvejer om din udgivelse skal indbindes, limes eller hæftes. Og er du stadig i tvivl, så tænk over, hvordan du har det med at smide en bog ud.

Hos CS Grafisk A/S ved vi, hvor vigtig økonomi, kvalitet og leveringstid er for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at løse stort set alle opgaver inhouse.

Heldigvis har vi ikke alene de faglige kompetencer, men også de tekniske muligheder, som sikrer, at dette i langt de fleste tilfælde kan lade sig gøre. Vi har bl.a. skære- og falsemaskiner, samlehæftere, klæbebinder og alt i ekstra udstyr i form af adressering, foliering, boremaskiner, limsystemer, portfalselommer, foliepakker og … ja, vi må nok hellere stoppe vores remse nu.

Du behøver nemlig ikke forholde dig til alle disse maskiner. Du skal blot vide at knowhow, erfaringer og muligheder er samlet hos os. En ting er dog maskiner og produktionsmuligheder. En anden ting er pakning og indleveringer til forskellige distributionskanaler. Det er nemlig en hel videnskab i sig selv.

For nogen er det rocket science at vide, at bladet skal vendes for hver 100 stk., at der i nogle tilfælde skal udfyldes en B69´er til posten. Og at der findes en del virksomheder og privatfolk, som er registeret på Robinsonlisten, hvilket gør det er ulovligt at sende dem uopfordret post. For CS Grafisk A/S er alt dette hverdag.

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os.
Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage..
-heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.
Vores bogorme er glade, når bare de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.
Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.

 


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk