Papirvalg

Køber du også det billigste toiletpapir?

Papir er ikke bare papir. Det ved du godt, og det ved vi godt. Men nogle gange tænker du måske, at det ikke gør så meget, at papiret ikke lige er den bedste kvalitet hver gang. Eller at man måske lige kan spare lidt på farverne, hvis man nu… og så videre og så videre. Og det kan man også godt. Men vi vil ikke anbefale det. Det er nemlig ret vigtigt, at teksten er læsbar, at papiret får farver og produkter til at fremstå helt rigtigt, og at din profil matcher det færdige udtryk.

Sådan er det bare. Papir er nemlig ikke bare papir. Det er et helt kapitel for sig selv. Og det kapitel har vi naturligvis læst rigtig godt på.

Når en trykopgave udarbejdes, så er det langt fra altid, at overvejelserne omkring papiret og dets kvalitet finder sted som noget af det første. Tværtimod.

Heldigvis har vi stor erfaring med at vejlede i forhold til papirvalg – uanset om det sker før eller efter, at det grafiske arbejde er udført.

For papiret er vigtigt. Og vi mener faktisk, at det nogle gange er ligeså vigtigt som det, der bliver trykt på papiret. Papiret kan nemlig understøtte eller være grundlæggende for, at det grafiske udtryk viderebringes på den rigtige måde. Designet kan med andre ord være flot og eksklusivt, men bliver det trykt på papir som ikke understøtter eller supplerer budskabet, så går det overdådige hurtigt af udtrykket.

I nogle tilfælde skal papiret leve op til krav om, at det ikke må veje for meget, dog uden at være gennemsigtig. Mens andre gange er det vigtigt at papiret er miljøvenligt og stammer fra kontrollerede bæredygtige skove. Uanset hvad kravene er, så kan vi garantere et flot og godt resultat.

Valget af papir kræver overvejelser og viden om papirets forskellige muligheder og begrænsninger. For CS Grafisk A/S er det naturligt at have et bredt og fleksibelt sortiment, ligesom det er naturligt for os at vejlede i valget af papir. Fang din konsulent her!

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os.
Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage..
-heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.
Vores papirnørder bliver glade, når bare de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.
Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk