Firmaprofil

Skal vi gå hånd i hånd?

Du kender det fra dengang, du var lille. Når nogen tog dig i hånden, så følte du dig tryg. Denne følelse vil sikkert genkaldes, når du bestiller en grafisk opgave hos os. Vores medarbejdere sørger nemlig for, at tage dig i hånden og vise dig vej. De kender vejen, for de har gået den mange gange før. De tjekker alle mulige ruter ud og finder den bedste for dig. Og så sørger de selvfølgelig for, at din tryksag altid er velfriseret og godt klædt på, inden den sendes af sted, så den fx ikke kommer ud i vådt vejr uden regntøj.

 

CS Grafisk A/S er en full-service virksomhed, der leverer alle former for tryksager, der produceres efter trykklart materiale leveret af kunderne. Listen over ydelser er således lang og indeholder bl.a. magasiner, hæfter, foldere, bøger, displays, plakater, brevlinjer, adressering, pakning og lagerhotel. 95% af opgaverne løses in-house, hvilket giver stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed.
Virksomheden værner om miljøet og har stor fokus på bæredygtigt skovbrug og har således både Svanemærke- og FSC-licenser.

I dag udfører CS Grafisk A/S opgaver med tryk og færdiggørelse for en række forskellige brancher lige fra textil- og boligindustrien til dagligvarebranchen. Kundeporteføljen udgør både reklamebureauer og virksomheder af vidt forskellig karakter.

Siden etableringen i 1999 har CS Grafisk A/S gennemgået en rivende udvikling. Medarbejderstaben er således tidoblet fra 4 til 40 medarbejdere, og virksomheden råder over 4600 m2 lokaler. Det er vi ret stolte af, og fordi vi udvikler os fra år til år, er CS Grafisk A/S ikke mindre end 4 gange blevet kåret som Gazelle-virksomhed.

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os.
Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage..
-heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.
Vores kloge hoveder bliver glade, når de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.
Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk