Cases

Noget for enhver smag

Det siger ikke meget om personer, om de er til vand eller kaffe.

Men det siger meget om et trykkeri, hvis det ikke serverer begge dele. Ligesom det siger en hel del, om der er plads til forskelligheder og forskellige behov. Det er der hos CS Grafisk A/S. Derfor spænder vores referencer også fra den ene yderlighed til den anden – for vi kan tilbyde lidt af hvert. Og vi tager alle kunder lige alvorligt, for selv en lille tryksag kan have stor betydning.

Hos CS Grafisk A/S er vores største mål at levere præcis det som du forventer. Vi har mange forskellige kunder med lige så mange forskellige forventninger. Så fortæl os om dine, vi vil tage din hånd og lede dig den bedste vej mod dit mål. Er du en af landets største ”klovne” med store armbevægelser og kan din bog ikke få nok af ægte skind, rød foliepræg, partiel UV lak, montering af DVD ér og ægte polaroider og skal den håndindbindes. Så fortæl os om det, vi vil tage din hånd og lede dig den bedste vej rundt blandt de mange blindgyder.

Er du en af Postens drenge som forventer at de seneste resultater i Post Danmark rundt etapen bliver opdateret, klargjort, udskudt, trykt, færdiggjort og leveret ved startstregen til næste etape inden for 5-7 timer på alle ugens dage og på alle døgnets timer. Så fortæl os om det, vi vil tage din hånd og lede dig ind på den hurtigste og mest sikre vej.

Er du en af mange Estate-mæglere som forventer at få dit materiale ud til tiden, vel at mærke med dit eget logo, i dit eget oplag, til din egen adresse og på den mest rentable måde. Så fortæl os om det, vi vil tage din hånd og lede dig på vejen med færrest afgifter.

Er du som Carl Hansen møbler glad og stolt over dit navn og logo, ønsker du det skal fremstå ens hver gang. Så fortæl os om det, vi vil tage din hånd og lede dig en af de mange veje som altid fører hjem.

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage – heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget. 

Vores kloge hoveder bliver glade, når de får lov til at fortælle om alt det, vi kan. Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk