Skip to main content

Rådgivning handler om “Trykhed”

At handle tryksager er i høj grad en tillidssag, et spørgsmål om konkrete ting som papir, gramvægte, oplag og udformning. Men også en forståelse for hinandens opfattelse af “hurtigt”, “flot” og “billigt”.

Rådgivning i

Papirvalg

Papir er ikke bare papir. Det ved du godt, og det ved vi godt. Men nogle gange tænker du måske, at det ikke gør så meget, at papiret ikke lige er den bedste kvalitet hver gang.


Rådgivning i

Effekter

Skal papiret have læderlook? Skal logoet være udstanset? Eller skal der ske noget helt tredje? Vi kan endnu ikke klare papir med jordbærsmag, men det varer sikkert ikke længe.


Rådgivning i

Type af lak

Nu lakerer vi godt nok ikke biler, men oplevelsen er for os den samme, når vi ser en tryksag med ridser i lakken. Det gør ondt helt ind i vores hjerter – medmindre det selvfølgelig er meningen


Få rådgivning gennem hele trykprocessen

Planlægning

PlanPress

At planlægge en trykopgave eller et projekt er væsentligt på mange måder. Det skal være trygt og forudsigeligt at producere en tryksag. 


Inden tryk

PrePress

PrePress afdelingen er huset’s vigtigste funktion. Her kontrolleres om det modtagne materiale passer til beskrivelse af opgaven. Opløsning, grafik og beskæring skal være korrekt, dertil skal mængden af farve passe til papiret og de rette profiler skal bruges. 


Tryk

Press

Husets omdrejningspunkt er naturligvis trykmaskinerne, uden de store omveje skal de gengive inputtet knivskarpt og ens hver gang. Det kræver viden, erfaring og en velplejet maskine. 


Efterbehandling

PostPress

I PostPress-fasen samler vi så at sige trådene. Hér bliver din bog eksempelvis indbundet; så du – og ikke mindst kunden – kan få den fuldt færdige bog i hånden.

Vi hjælper dig videre

Hos os vil vi gerne tage ansvar for, at fælles projekter bliver en succes

At handle med tryksager drejer sig derfor meget om kommunikation og forståelse for, hvor leverandøren skal “mødes” med kunden.

Vi bryder os ikke om fejlslagne produktioner, misforstået budskaber, forsinkelser og ikke indfriede forventninger.

For os handler det ikke om ansvar, din eller min skyld, men mere om, at vi i fællesskab ikke nåede dit mål. Vores ønske er at skabe trykhed for, at dit mål bliver nået.

Søren K. Nielsen

Direktør
40144887

Jesper Damgaard Petersen

Grafisk Rådgiver
23232352

Ole Tapdrup Jensen

Grafisk rådgiver
28930690

Henrik Krarup

Intern Konsulent
26773141