Skip to main content

Effekter

Skil dig ud fra mængden med fede effekter

Effekter er et udtryk for, hvordan man blander og skaber forskellige oplevelser for sanserne. Det kan være, at fingrene skal mærke, at logoet er ophøjet i papiret, eller at øjnene skal konstatere, at overskriften står flot og blankt på en ellers mat overflade.

Effekter kan skabes på mange måder. Det kan være via trykteknikker, papirvalget, udstansninger eller noget helt fjerde.

Der findes utrolig mange muligheder for at skabe flotte effekter ved at kombinere eller tilføje sanseoplevelser. Hver gang der er en mulighed, er der dog også en begrænsning. Dem skal du dog ikke tænke på. Det er jo vores arbejde.

Du skal blot lade fantasien og ideerne løbe løbsk, så skal vi nok følge med eller trække i bremsen.

Hvilken effekt søger du?

Vi kommer også gerne med forslag til, hvordan du får din tryksag til at skille sig ud fra mængden. Vi har nemlig mange års erfaring med at tænke i flotte og anderledes effekter, og har gennem tiden udviklet tryk med alt fra overskrifter i det pureste guld og omslag i slangeskind til foldebøger med spændende 3D-universer.

  Hvad koster en tryksag med effekter?

  Ole Tapdrup Jensen

  Grafisk rådgiver
  28930690

  Effekterne kan være mere eller mindre kompliceret, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i prisen.

  Det behøver altså med andre ord ikke at være en bekostelig affære at sende en tryksag med fede effekter ud i verden. Og da slet ikke, hvis man husker på, at den ekstra udgift til tryk formentlig er tjent ind på opmærksomhed – hvilket gerne skulle resultere i et mersalg.

  Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vores effektmagere bliver glade, når bare de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.