Skip to main content

Press – skillevejen mellem tryk og print

Når du besøger CS Grafisk og ser dig omkring – får du hurtigt øje på selve hjertet i vores grafiske hus: Trykmaskinerne.

”Ja. Og hvad så?” Tænker du måske … Hånden på hjertet: Måske ikke noget.

For måske lægger din aktuelle opgave naturligt op til et mindre oplag; hvor trykmaskiner ville være en overdrivelse at involvere. Eller til et format, som er for stort til en trykmaskine. Eller måske er opgaven for kompleks; hvor vi fx undervejs skal dataflette forskellige variabler ind i trykket.

Ved du, hvilket format din tryksag er?

Digitalprint til de mindre formater

Måske lægger din aktuelle opgave naturligt op til et mindre oplag? I den slags tilfælde er trykmaskinerne lidt ligegyldige for dig. Dér får du større værdi ved at overlade opgaven til vores effektive digitale afdeling – som så printer projektet til dig.

Med digitalprint går hele processen hurtigere (end med offsettryk) – og du får større fleksibilitet ift. fx at lave små variationer fra tryk til tryk.

Og særligt ved mindre oplag er digitalprint tit billigere. Naturligvis stadig uden at gå på kompromis med kvaliteten og det endelige resultat.

Typer af tryksager til digitalprint:

Offsettryk – Få mesterlige maskiner og mandskab til din rådighed

Hver af vores trykmaskiner til offsettryk er udvalgt efter at kunne gengive inputtet fra dine filer skalpelskarpt – og ens – hver gang. Offset giver dig den højeste trykkvalitet til din tryksag.

Trykafdelingen er desuden bemandet med et fagligt stolt og ansvarsfuldt personale – med forståelse for de kvalitetskrav, du med rette stiller til opgaven. Og med evnen til at opfylde dem.

Vi råder også over branchens bedste måleudstyr til vores imponerende offset-trykmaskine. For dig betyder det, at du har garanti for fuldkommen ensartethed gennem hele dit oplag – og at din opgave bliver løst identisk fra gang til gang. Dét sørger maskinens særlige inpress-kontrol for ved, at scanne farvestrippen på hvert ottende ark gennem hele trykprocessen.

Typer af tryksager til offsettryk:

Søren K. Nielsen

Direktør
40144887

Vil du trykke hos os?

Vi hjælper dig med dit projekt – uanset om du allerede har 100 procent styr på, om vi skal trykke eller printe for dig. Eller om du ønsker vores sparring og rådgivning om dét.

Ved offsettryk kan det fx tit bedst betale sig ved de større oplag, fordi den høje kvalitet og den mere komplicerede teknologi bag skruer startprisen højere op.

Men kontakt os frit og uforpligtende hér – og få en tryg tryksagssnak; hvor vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning for dig. Både ift. kvalitet og pris.