Skip to main content

Dead & Fermented


Dyk ned i vores case, hvor vi har arbejdet med Dead & Fermented
Dead & Fermented
25. januar 2023
Bog

CS Grafisk har rådgivet om udformningen og produceret bogen “Dead & Fermented”. Bogen har vundet den fine Goumand Cook book Award.

Bogen er et studie i at få gode ideer, lækre billeder, opskrifter og en mordgåde forenet i èn bog. Kun fantasien har begrænset udformningen og resultatet er også blevet derefter, bogen er fyldt med super fede billeder og lækre detaljer.

CS Grafisk konsulent Jesper Damgaard Petersen har rådgivet undervejs og har tilrettelagt bogen således at den store kompleksitet som bogen besidder, ikke har hæmmet bogens iderige udformning.

Opbygningen omkring en autentisk historie om et mord begået i Bangkok har krævet at mange forskellige elementer blev bygget ind i bogen… Således er bogen ikke kun opskrifterne værdig, men et grafisk mesterværk i at give sine ideer liv..

Resultat

Helbindsbog med super fede billeder og mange lækre detaljer.


Opgaven bestod af:

Garnhæftet helbindsbog
Overtræk: Sort stof opklæbet på 3 mm karton
For og eftersats: Sort Caribic
Indhold: 150 gr. og 170 gr. Munken Polar + Rød cromatico 100 Gr
Format: 297 x 210 mm
292 sider, alle med relief-lak
Cut out og indlimet elementer mange steder i bogen
Jesper Damgaard Petersen har løst opgaven
Jesper Damgaard Petersen
Grafisk Rådgiver
Telefon: 23232352

Bliv inspireret af vores mange cases

Hos CS Grafisk er der plads til forskellighed. Derfor spænder vores referencer også fra den ene yderlighed til den anden – for vi kan tilbyde lidt af hvert. Og vi tager alle kunder lige alvorligt, for selv en lille tryksag kan have stor betydning.