Skip to main content

Certificeringer

Vi gør det ikke bare, fordi vi skal, men fordi vi rent faktisk elsker det, vi laver, og gerne vil blive ved med det i mange år.

FSC

Papir og råmateriale fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede kilder

FSC certificeringen viser, at råmaterialet i det papir, vi anvender til de FSC certificerede tryksager, kan spores tilbage til bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede kilder, hvor et træ plantes hver gang et fældes.

Og at fældningen ikke går ud over dyreliv, planter og skovbund. FSC certificeringen sikre yderligere ordentlig løn, uddannelse og arbejdsforhold for de lokale skovarbejdere.

CS Grafisk har været FSC certificeret siden 2009. Vores kode er: C134744.

Svanemærket

Miljøvenlig produktion

Svanemærket er din garanti for, at alle materialer i forbindelse med produktionen er miljøvenlige, og at der herudover er en skrap kontrol med genanvendelse og bortskaffelse af brugt materiale.

Svanemærket er identisk med miljøkrav i verdensklasse, og det er din sikkerhed for, at vi varetager vores fælleseje med stor ansvarlighed og tager genanvendelse meget alvorligt.

CS Grafisk har haft Svanemærket siden 2002.

ClimatCalc

Et værktøj til beregning af klimaregnskabet

Miljøet fortjener, at vi nedbringer udledningen af CO2, og at det CO2, vi udleder, bliver kompenseret ved at støtte projekter, som fremmer vedvarende energi.

ClimatCalc er vores miljøbudget – som i alle budgetter er det meget interessant at bringe ”udgifterne” ned.

Et klimaregnskab er det bedste værktøj til at se, hvor man kan skrue på ”udgifterne” – blandt andet kan man aktivt forandre ting til det bedre, således at husets budget er i grønnere harmoni. Det har vi gjort i mange år på mange måder – og det arbejde fortsætter også i fremtiden.

CS Grafisk har haft ClimateCalc regnskab siden 2009.

?

Skal din tryksag være miljørigtigt produceret? Ta’ et kig på vores udbud her: