Skip to main content

Søstrene Grene


Dyk ned i vores case, hvor vi har arbejdet med Søstrene Grene
Søstrene Grene
22. maj 2023
POS

Søstrene Grenes 50 års Jubilæumskampagne

I forbindelse med Søstrene Grenes 50 års jubilæum i 2023 fik vi nedenstående opgave. Søstrene Grene afleverer et oplæg, som beskrives af Christina således:

”Vi kunne rigtig godt tænke os at vende nogle ideer med dig. Vi har snakket om nogle små udskårne elementer, større udskårne figurer og evt. en form for ”folde” skilt, med udskårne elementer (så det får lidt en papirklipeffekt) Hvordan griber vi det an rent praktisk med pakning og distribution?”

Med konsulent Ole Tapdrup Jensen ved roret fremviser og rådgiver CS Grafisk på diverse løsninger, leverer prøvetryk, priser og komplet pakkeløsning.

Efter afsluttet projekt udtaler Christina således:

”Vi været ude og teste, det gik megagodt, vi er meget tilfredse – der er mest nogle små justeringer, hvor der lige er noget der skal være en halv mm kortere osv. (..) Jeg har været i gang med at sætte noget af vores jubilæums materiale op her på kontoret, og det bliver bare SÅ fint, og det er dejlig nemt at arbejde med at samle diverse ting, fordi der er tape på i forvejen osv. Så tak for ”kampen”, det er virkelig endt godt ud”

 


Opgaven bestod af:

CS Grafisk producerer 14 forskellige elementer, samler i én pakke til modtager og levere til kunden.
Ole Tapdrup Jensen har løst opgaven
Ole Tapdrup Jensen
Grafisk rådgiver
Telefon: 28930690

Bliv inspireret af vores mange cases

Hos CS Grafisk er der plads til forskellighed. Derfor spænder vores referencer også fra den ene yderlighed til den anden – for vi kan tilbyde lidt af hvert. Og vi tager alle kunder lige alvorligt, for selv en lille tryksag kan have stor betydning.