Skip to main content

Magasiner

Ja, rygtet taler sandt: Du FÅR alt det hér samlet ét sted

FORETRÆKKER DU at samarbejde med ihærdige, erfarne og kompromisløse magasin-eksperter, som samtidig har en høj grad af egenproduktion? Som selv trykker, printer, folder, hæfter og limer dit magasin – under samme tag? Og som altid holder dine udgifter længst muligt nede og kvaliteten i top?

Så velkommen: Dén oplevelse er du sikret hver gang med os.

Når du vælger CS Grafisk til at lave dit magasin, får du alle fordelene ved vores særlige ”smart-produktion”:

De fleste processer klarer vi selv internt i huset – også adressering, bilagsindstik, sortering, foliering m.v. – hvilket for dig betyder endnu bedre budget og branchens bedste slutresultat.

Du får endda fordel af, at vi har eget lager og logistik – som klarer al indlevering og forsendelse til enhver type distributionskanal.

Samtidig arbejder vi tæt sammen med nøje udvalgte leverandører og samarbejdspartnere, så vi altid kan sikre dig det bedste på alle parametre, når dit magasin skal produceres.

Tag fat i os, når du vil i gang. Eller blot ønsker nogle detaljer uddybet ift. dit magasin-projekt.

  Og vi kunne blive ved. Så det gør vi:

  Som du måske ved, kræver det også optimale faciliteter, specialudstyr og en fleksibel, alsidig produktion at skabe flotte, holdbare highend-magasiner.

  Og lager- og logistikkapacitet, som kan håndtere alle typer indleveringer og forsendelser til enhver distributionskanal. Samt de rette, erfarne folk til at holde overblik og følge op.

  Alt dét får du også hos os.

  Når du vil have nogle detaljer uddybet – eller blot vil i gang – ringer du bare. Så hjælper vi dig videre.

  Søren K. Nielsen

  Direktør
  40144887
  ?

  Måske er det ikke et magasin,
  der passer til dit grafiske projekt?
  Se også disse tryksager