Skip to main content

PostPress – færdiggørelse af din tryksag

NU LIGGER DEN der så. Foran dig. Fiks og – næsten – færdig: Dit friske, nytrykte magasin. Eller folder, rapport, whitepaper, program eller noget helt femte.

Men selv om din tryksag allerede ser forrygende godt ud, skal vi lige helt i mål med den – med seriøs og professionel PostPress. Efterbehandling og færdiggørelse med andre ord. Mon ikke du er enig?

I PostPress fasen tilbyder vi f.eks.

I PostPress-fasen samler vi så at sige trådene. Hér bliver din bog eksempelvis indbundet; så du – og ikke mindst kunden – kan få den fuldt færdige bog i hånden. Men PostPress kan dække over mange forskellige ting – afhængigt af dit aktuelle projekt. Disse efterbehandlingstiltag er b.la.:

Falsning

Perforering

Udstansning

Skæring

Hæftning

Indbinding

Limbinding

Lakering

Kachering

Laminering

Hos os er usædvanlige trykopgaver ikke usædvanlige

Hvis du synes, ovenstående opremsning virker uoverskuelig, så bevar roen: Vi holder styr på det for dig – og ved altid nøjagtig, hvad din tryksag har brug for. Og hvad der er overflødigt at bruge krudt og kontanter på.

Du vil opleve, at vi går individuelt til hver enkelt opgave. Vi har aldrig ”bare” endnu en opgave. Som det moderne grafiske hus, vi er, møder vi dig altid dér, hvor dit behov er – både ift. pris, kvalitet og leveringstid.

Hvordan?
Hemmeligheden er … ingen hemmelighed:

Du kan være tryg ved kvalitet, pris og leveringen

I årevis har vi rådet over branchens mest kompetente og engagerede medarbejdere – samt en fleksibel, alsidig og opdateret maskinpark.

Så stik os roligt en udfordring: Vi klarer stort set alle produkttyper internt i huset – så du kan være tryg ved kvalitet, pris og punktlig levering.

Selv de skæveste, mest usædvanlige specialopgaver løser vi for dig; som vi allerede gør det for en lang række kunder overalt i Europa. Men nok om os og alle vores fortræffeligheder.

Vil du gerne i gang nu?

Vi hjælper dig gerne

Lad os holde fokus på det vigtigste: Dit aktuelle projekt.
Så kontakt os nu – til en uforpligtende snak om din opgave.

Jesper Damgaard Petersen

Grafisk Rådgiver
23232352

Ole Tapdrup Jensen

Grafisk rådgiver
28930690

Henrik Krarup

Intern Konsulent
26773141

Mikael Frank Nielsen

PostPress
27798777