Skip to main content

Bøger

Bog, bedre, bestseller …

FORESTIL DIG DIN BOG: På hylden i butikken. Ude i udstillingsvinduet. Inde i webshoppen. Hjemme i bogreolen. Og ikke mindst: I hænderne på kunden – din læser, som bladrer begejstret for at få det hele med.

Skal vi hjælpe dig derhen?

Hvis ”blot” du skriver ordene og eventuelt kommer med illustrationer eller billeder til bogen, tager vi os af resten. Få vores rådgivning hele vejen. Fra forside til bagside, cover til cover. Så skaber vi bogen, du har i tankerne; så den bliver lækker og eksklusiv – både i look og feel.

Vi sikrer, at din bog får den rette indbinding – softcover eller hardcover – som matcher og understøtter indholdet, dit brand og din målgruppe. Og den rette papirtype ift. overflade, tykkelse, farvetone m.v.

Ønsker du desuden et særligt iøjnefaldende udtryk til din bog, rådgiver vi dig også om dine muligheder ift. stans, præg og kachering.

Klar til at rykke på din kommende bestseller? Eller har du blot brug for at vende et par indledende idéer?

Så tag trygt fat i os hér.

Bøger der overbeviser din læser

Bogens udseende være væsentlig for dit valg. Husk på dét næste gang, du overvejer om din udgivelse skal indbindes, limes eller hæftes. Og er du stadig i tvivl, så tænk over, hvordan du har det med at smide en bog ud.

De (mange) tekniske muligheder

Skære- og falsemaskiner, samlehæftere, klæbebinder og alt i ekstra udstyr i form af adressering, foliering, boremaskiner, limsystemer, portfalselommer, foliepakker og … ja, vi må nok hellere stoppe vores remse nu.

Lang og bred erfaring med bøger

Du behøver nemlig ikke forholde dig til alle disse maskiner. Du skal blot vide at knowhow, erfaringer og muligheder er samlet hos os, som får dit bog-projekt sikkert i mål – hver gang.

Kan du heller ikke få nok
af smukke, indbundne bøger?

Så forstår vi dig godt. Hent inspiration i et udsnit af vores seneste bogproduktioner her hos CS.

Vi hjælper dig i gang

Hvad venter du på?

Ligger dit bogprojekt lige om hjørnet eller er en spirende drøm? Uanset hvor du er i processen vil vores bogorme er glædeligt fortælle om alt det, vi kan.

Søren K. Nielsen

Direktør
40144887

Jesper Damgaard Petersen

Grafisk Rådgiver
23232352

Ole Tapdrup Jensen

Grafisk rådgiver
28930690

Henrik Krarup

Intern Konsulent
26773141
?

Måske er det ikke en bog,
der passer til dit grafiske projekt?
Se også disse tryksager