Skip to main content

Rodenstock


Dyk ned i vores case, hvor vi har arbejdet med Rodenstock
Rodenstock
10. maj 2023
Bog

Rodenstock ønskede at signatur og identitetsfarver blev optimeret og blev gengivet korrekte og ens på tværs af teknologier. Derud over var det et stort ønske for optikerne at udvikle en funktion til hurtigt og effektiv at slå op i et givent kapitel.

Sammen med kunden og kundens bureau lavede vi test af farver på et mindre udvalg af deres miljøbilleder, lavede prøvetryk, rådgav og vejledte dem i metoder, profiler, materialer og en forandret fanestruktur.

Resultat

Resultatet blev 6 forskellige prislister som spiralbog med mat kachering på for og bagblad, 4 niveauer af faneudstansning til opdeling af 20 kapitler, udstanset hjørner som effektiv opslagshjælp til optikerne.

Holdbarheden og funktionalitet er helt i top, og Rodenstock´s identitet og skarpe profil ”står lige i skabet”. På trods af 3 typer af papir, 2 trykteknikker og en hulens masser af varianter kom vi fint og sikkert i mål.

Tak til Charlotte hos Bureau Frydensberg og Lone for et åbent og konstruktivt samarbejde. Og tak til Lone fra Rodenstock for de rosende ord.

Lone fra Rodenstock beskriver samarbejdet sådan her:

Vi er SUPERMEGET tilfredse. Jeg har ikke hørt en eneste negativ kommentar. Hjørne-stansningen fungerer super godt.

Jesper har simpelthen været en kæmpe støtte gennem hele processen, og altid let at få kontakt til, hvis jeg havde spørgsmål. Helt fra vores første møde, har jeg været totalt tryg og ikke et sekund i tvivl om, at Jesper kunne håndtere opgaven og overholde deadlines.

Særlig sparring omkring valg af papirkvaliteter, farvejusteringer og ikke mindst den fantastiske løsning omkring højrneudstansningen har været outstanding.

1000 tak for at du bare har holdt opgaven i hånden fra start til slut, og at du er så dedikeret til, hvad du laver. Den service du giver, er ikke bare noget, man kan forvente!


Opgaven bestod af:

Prislister 6 varianter med 4 temaer i hver
Hvert tema med 5 udstanset faner
Hvert tema afsluttes med en funktionel folde-ud-side, som er integreret i fanestrukturen
Folde-ud-side fungerer som ”bogmærke” i det daglige arbejde for optikeren
Jesper Damgaard Petersen har løst opgaven
Jesper Damgaard Petersen
Grafisk Rådgiver
Telefon: 23232352

Bliv inspireret af vores mange cases

Hos CS Grafisk er der plads til forskellighed. Derfor spænder vores referencer også fra den ene yderlighed til den anden – for vi kan tilbyde lidt af hvert. Og vi tager alle kunder lige alvorligt, for selv en lille tryksag kan have stor betydning.