Skip to main content

NORD Magasinet


Dyk ned i vores case, hvor vi har arbejdet med NORD Magasinet
NORD Magasinet
22. maj 2023

Dette smukke livsstilsmagasin laver vi typisk 6 gange årligt.

Dele af oplaget leveres direkte til kunden til lokal diistribution. Resten sendes for kunden direkte ud til ca. 40 individuelle modtagere.

Magasinet er optimalt i størrelse og papir og det fremstår virkelig stilfuldt. Især har den blanke kachering på coveret en suveræn effekt på de meget flotte forsidebilleder vi modtager. Billederne får ganske enkelt stor dybde og kontrast, hvilket er helt oplagt til denne type cover. Som bonus beskytter kacheringen ganske enkelt magasinet, så det fremstår flot i hele dets ”levetid”

Chefredaktør og ejer, Rina Mardahl har 25 års erfaring som udgiver af magasiner. Hun udtaler følgende om samarbejdet:

”Jeg har været kunde i mange år hos CS Grafisk og værdsætter at vores kontaktperson, Jesper D Petersen altid er til at fange og at de er opmærksomme på fejl og mangler i magasinet. De laver altid et godt tryk og jeg er ellers meget kritisk, samt de leverer til tiden. Sætter stor pris på vores tætte dialog og samarbejde og nyder at støtte et Dansk firma, fremfor i udlandet.”


Opgaven bestod af:

17 x 24 cm
168 – 300 sider.
90 Gr. Silk til indholdssiderne.
250 Gr. Silk til coveret.
Blank kachering på ydersiderne af coveret.
Jesper Damgaard Petersen har løst opgaven
Jesper Damgaard Petersen
Grafisk Rådgiver
Telefon: 23232352

Bliv inspireret af vores mange cases

Hos CS Grafisk er der plads til forskellighed. Derfor spænder vores referencer også fra den ene yderlighed til den anden – for vi kan tilbyde lidt af hvert. Og vi tager alle kunder lige alvorligt, for selv en lille tryksag kan have stor betydning.