Skip to main content

Løsblade og foldere

Kan være den perfekte løsning

TAG IKKE FEJL. Godt nok bliver løsblade, foldere og postkort tit betragtet som ”hurtige og lette” medier.

Men du kan stadig have tungtvejende og bundlinjefremmende argumenter for at bruge dem.

For husk, at de helt store, bombastiske tryksager – som fx bøger og magasiner – ikke automatisk er de bedste løsninger. Det handler i stedet om, at mediet, formatet og metoden passer til dit budskab og din målgruppe.

Ved du hvilket medie, format eller metode, der passer til dit budskab?

Dén afklaring hjælper vi dig også gerne med, når vi trækker på mange års viden om, hvad der virker. Og ikke virker – ift. produktet, salgssituationen, målgruppen, aktualiteten og dit præcise budskab.

1

Rådgivning i det rette format

Dén afklaring hjælper vi dig også gerne med, når vi trækker på mange års viden om, hvad der virker. Og ikke virker – ift. produktet, salgssituationen, målgruppen, aktualiteten og dit præcise budskab.

2

PlanPress, PrePress, Press & PostPress

Når vi så i fællesskab er nået frem til det optimale format og udtryk for dit aktuelle projekt, hjælper vi dig også i praksis videre – uanset om vi nu skal trykke små eller helt store oplag.

3

Fleksibelt setup

Vi er lige godt gearet til hele spektret, og maskinparken i vores afdeling for efterbehandling er forbløffende fleksibel: Hovedet på blokken … så finder du ikke den false-/foldemetode, vi ikke mestrer til perfektion. Kom bare an med en udfordring.

4

Distribuering

Næste skridt er selve distribueringen. Også her kan du overlade det til os. Alt fra produktion til pakning og levering – via alle tænkelige kanaler – hjælper vi i forvejen de fleste af vores kunder med. Og de vender tilbage gang på gang, år efter år. Dét risikerer du også at gøre

Vi hjælper dig i gang

Er du i tvivl om noget?

Eller føler du dig fuldstændig klar til at sætte produktionen af foldere, postkort eller løsblade i gang? –  Ring til en af os; så guider vi dig videre mod målet.

Søren K. Nielsen

Direktør
40144887

Jesper Damgaard Petersen

Grafisk Rådgiver
23232352

Ole Tapdrup Jensen

Grafisk rådgiver
28930690

Henrik Krarup

Intern Konsulent
26773141
?

Måske er det ikke en folder eller et løsblad,
der passer til dit grafiske projekt?
Se også disse tryksager