Miljø

På gråt papir

CS Grafisk A/S´ vigtigste redskab er papiret. Uden det eksisterer vi bare ikke. Vi ved derfor godt, at vi trækker på jordens ressourcer, og at vi skylder at tage det alvorligt. Derfor har vi hele 2 certificeringer: FSC ® , fordi vi gerne vil give noget tilbage. Både til skoven, dyrene der lever i den, og de mennesker, der arbejder med den. Svanemærket, fordi vi producerer på et miljørigtigt trykkeri og kun med miljørigtige løsninger og materialer. Klimaneutraliseret, fordi vi interesserer os for udledning af CO2, ikke mindst for at mindske den, men også for at bruge vedvarende energi. Vi gør det ikke bare, fordi vi skal, men fordi vi rent faktisk elsker det, vi laver, og gerne vil blive ved med det i mange år. Men hvis du tror, at du får gråt papir med brune klatter, fordi vi bruger meget tid på miljøet, så må vi skuffe dig. Papiret hos CS Grafisk A/S er lige så glat, hvidt og rent som vores, og dermed også din, samvittighed.

Vores vigtigste redskab er papiret. Uden det eksisterer vi bare ikke. Vi ved derfor godt, at vi trækker på jordens ressourcer, og at vi skylder at tage det alvorligt.

Fremstilling af tryksager er en kompleks proces, der går fra papirproduktionens begyndelse, til kataloget er leveret hos kunden. Dette medfører en potentiel miljøbelastning. Hos CS Grafisk A/S lægger vi derfor vægt på miljørigtige løsninger. Vi er certificeret til at producere tryksager, som bærer mærkerne klimaneutraliseret, FSC og svanemærket. Dette sikrer en ansvarlighed gennem hele processen – fra produktionen af papiret til det færdige tryk. Vi kan det hele, valget er dit.

FSC certificeringen viser, at råmaterialet i det papir, vi anvender til de FSC certificerede tryksager, kan spores tilbage til bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede kilder, hvor et træ plantes hver gang et fældes. Og at fældningen ikke går ud over dyreliv, planter og skovbund. FSC certificeringen sikre yderligere ordentlig løn, uddannelse og arbejdsforhold for de lokale skovarbejdere.

Svanemærket er din garanti for, at alle materialer i forbindelse med produktionen er miljøvenlige, og at der herudover er en skrap kontrol med genanvendelse og bortskaffelse af brugt materiale.

Trykning vil naturligvis altid medføre en vis CO2 udledning, men hos CS Grafisk A/S forsøger vi i høj grad, at kompensere for dette ved, at fokusere på energi fra vedvarende kilder. Hos os kan du få et komplet regnskab over CO2 udledningen fra din tryksag.

Uanset om vi har vækket din interesse eller forvirret dig endnu mere, så er du mere end velkommen til at ringe til os.
Vi indstiller gerne gps’en til jeres adresse, eller byder jer indenfor til en kop kaffe og en lille snak. Så hold dig ikke tilbage..
-heller ikke, hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.
Vores miljøeksperter bliver glade, når bare de får lov til at fortælle om alt det, vi kan.
Du kan fange én af dem på 87 20 87 30.

 


Kontakt os

CS Grafisk A/S
Over Hadstenvej 84-86
DK-8370 Hadsten

Tel. +45 8720 8730
Mail: mail@cs-grafisk.dk